Vire Terveysmessut

Pirkanmaan paras smoothie -kilpailu

Pirkanmaan paras smoothie -kilpailu

Onko sinulla takataskussa Pirkanmaan paras smoothie-resepti?

Jaa se kanssamme ja osallistu Vire Smoothie -kilpailuun! Parhaan smoothien sekoittaja palkitaan ja smoothie otetaan myyntiin messuille!

Lisäksi osallistujille jaetaan muita palkintoja, kuten hyvinvointituotteita ja liikuntalahjakortteja.

 • Kilpailun säännöt

  Järjestäjä

  Kilpailun järjestää Tampereen Messut Oy.

  Kilpailun ajankohta

  Kilpailuaika on 4.5.–18.12.2017 Osallistumisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa. Järjestäjä pidättää oikeuden pidentää arvonta-aikaa tai keskeyttää kilpailun harkintansa mukaan.

  Osallistuminen

  Kilpailu on avoin kaikille suomen kansalaisille. Siihen osallistutaan lähettämällä resepti lomakkeen kautta.

  Henkilötietojen käyttö

  Henkilötietoja ei kerätä.

  Kilpailu, palkinto, osallistumisaika, voittajan valinta, voitosta ilmoittaminen ja palkinnon jakaminen

  Kilpailun voittajan valinnan suorittaa asiantuntijaraati. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kilpailuun saa osallistua vain kerran. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät järjestäjälle oikeuden julkaista valitun henkilön nimen ilman erillistä suostumusta tai korvausta Tampereen Messujen Facebook-sivulla sekä verkkosivuilla. Kilpailun järjestäjät pidättävät oikeuden ennalta ilmoittamatta muuttaa palkintoja odottamattomien tapahtumien johdosta. Palkinnoksi kilpailija saa näytteilleasettajien tuotepaketin. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

  Sääntöjen hyväksyminen ja järjestäjän vastuu

  Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat hyväksyvät nämä säännöt, sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä ilman ehtoja. Kilpailun voittaja vapauttaa ehdoitta kilpailun järjestäjän ja järjestäjän yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä.

Kilpailuaika on päättynyt!

Kiitos kaikille osallistujille. Voittaja palkitaan messuilla sunnuntaina 21.1.