Vire Terveysmessut
{Content.image.alt

Aino-Mari Kiianmies

la 18.01.2020 10:45-11:15

Vire-lava

VÄHEMMÄLLÄ AIKAAN ENEMMÄN

Kaipaatko yksinkertaisia ja toimivia työkaluja, kuinka
• löytää ja säilyttää fokus
• johtaa muutosta menestyksekkäästi omassa elämässä
• käsitellä stressiä
• muokata sosiaalinen ja fyysinen ympäristö omaa arkea palvelevaksi
• olla energisempi ja onnellisempi
• saada vähemmällä aikaan enemmän?

Inspiraatiopuheenvuoron vetää Aino-Mari Kiianmies (ainomari.com), joka puhuu inhimillisestä työelämästä ja fiksusta johtamisesta. Hänen intohimonaan on auttaa motivoituneita yksilöitä, tiimejä ja organisaatioita kohti täyttä potentiaalia, kokonaisvaltaista hyvinvointia ja energistä tekemisen kulttuuria. Aino-Marin asiakkaita ovat olleet vuosien varrella niin pörssiyritysten johtajat, pienet ja isot organisaatiot kuin merkittävät julkissektorin toimijat.

Oleskelu ja opiskelu maailman parhaissa yliopistoissa (mm. University of Cambridge), kovimmissa ohjelmissa (mm. Wall Street Training Program), virikkeellisimmissä start-up-yhteisöissä (mm. Piilaakso) ja parhaiden coachien avulla (mm. Tony Robbins) näkyy, kuuluu ja maistuu kaikessa Aino-Marin tekemisessä. Hän on ammentanut urheilun ja yrittäjyyden äärikokemuksista toimivia ajattelu- ja toimintamalleja ja ottanut pöydälle elämänlaadun ja menestymisen kannalta olennaisimmat itsensä ja toisten johtamisen teemat. Hänen tekeillään oleva väitöstutkimuksensa käsittelee tulevaisuuden johtamista. Yliopistokoulutusten lisäksi Aino-Mari on koulutettu urheiluhieroja, estenomi, rentoutus-, meditaatio- ja joogaohjaaja, työhyvinvointivalmentaja ja NLP Master.

Tervetuloa tähän muutosvoimaiseen puheenvuoroon, jossa Aino-Mari paljastaa salaisuutensa tasapainoiseen arkeen. Tavoitteena on, että jokaisen kuulijan arjessa muuttuu jokin asia.

Olet tervetullut myös Aino-Marin hathajoogatunnille, ilmoittautuminen tunnille avataan myöhemmin.

Teema: Vire