Vire Terveysmessut
{Content.image.alt

Asta Swan

la 18.01.2020 14:15-14:45

Vire-lava

Voimaannuttava kosminen meditaatio

Tämän syvällisen meditaation aikana Asta Swan johdattaa sinut syvälle omaan itseesi, jolloin sinun on mahdollista kokea oma olemuksesi täysin uudesta näkökulmasta. Kosminen meditaatio nostaa sinut lempeästi pois kehotietoisuudestasi ja tarjoaa mahdollisuuden tarkastella omaa elämääsi, maailmankaikkeutta ja itseäsi täysin uudesta näkökulmasta. Meditaatio auttaa sinua näkemään uudenlaisia mahdollisuuksia ja voimavaroja omassa elämässäsi.
Astan lempeässä ohjauksessa sinun on mahdollista päästää irti rajoittavista uskomuksistasi, sinua vielä paikallaan pitävistä ajatusmalleista ja nostaa energiaasi palvelemaan sinua kaikkein parhaimmalla mahdollisella tavalla. Meditaatio vie sinut kosmisiin maisemiin, jolloin näet ja koet koko maailmakaikkeuden ja itsesi aivan uudella raikkaalla tavalla.

Pukeudu lämpimästi ja voit varata itsellesi muistiinpanovälineet mukaan, jotta voit halutessasi kirjoittaa heti ylös meditaationmatkan aikana tulleita uusia ajatuksia.

Asta Swan on Menestys & Henkinen valmentaja / Kouluttaja & luennoitsija & kirjailija

Kulttuurituottajan tutkinnon lisäksi Astalla on myös elämäntaidonvalmentajan, NLP-masterin ja enneagrammivalmentajan tutkinnot sekä lisäksi opintoja myös viestinnästä, fengshuista, mindfulnessista sekä erilaisista rentoutustekniikoista. Häneltä on ilmestynyt syksyllä oma esikoisteos Tähdistä Tippuneet, suomalaisten kosmisia kokemuksia. Kirja saa jatko-osan syksyllä 2020. Tämän lisäksi Asta on ollut luomassa 2018 ilmestynyttä True Wisdom -valmennuskorttikonseptia.

Tutustu Astaan paremmin: www.ihmeellinenelama.fi

Julkaisut: Tähdistä tippuneet, suomalaisten kosmisia kokemuksia/Basam Books 2019 / Asta Swan
True Wisdom-valmennuskortit/Basam Books 2018/ Miia Ojala & Asta Swan

Teema: Vire