Vire Terveysmessut
{Content.image.alt

Astangajooga

la 12.01.2019 14:00-15:00
su 13.01.2019 11:00-12:00

Yoga Play -sali

Tunti on säädetty sopivaksi kaikille. Korostamme joogatunnilla hengityksen menetelmää ja laatua, sillä se on kaikkien asanojen perusta. Tämä vahvistaa kehon ja sielun energiavirtauksia. Tunnilla tavoitellaan ihanteellista harjoittelutapaa innostamalla, neuvomalla ja opastamalla osallistujaa omien yksilöllisten tarpeiden ja kokemusten kautta. Harjoituksissa opetellaan myös kuuntelemaan itsetuntemusta vahvistavia luonnon hiljaisia viestejä. Kokeneelle joogille tunti tarjoaa hyödyllistä informaatiota ja inspiraatioita jokapäiväiseen elämään.

Nektarios Mitritsakis
Kreetalla joogastudiota pitävä Nektarios löysi joogan klassisen intialaisen musiikin ja vedalaisen astrologian yhteydessä. Vieraillessaan ja asuessaan Intian Varanasissa, joogasta tuli kiinteä osa hänen elämäänsä. Intiassa ollessaan hän opiskeli useiden joogien kanssa, opiskellen myös läpikotaisin klassiset, pyhät joogakirjoitukset. Hän aloitti vuonna 1998 systemaattisen ja kiintymyksellisen vipassana-meditaation ja astanga vinyasa -joogan harjoittamisen. Vuonna 2012 Manju Pattabhi Jois sertifioi hänet astanga vinyasa -metodin opettajaksi. Tämän lisäksi Nektarios on opiskellut myös mm. Bns Iyengarin Kanssa.

Huom! Tämä tunti on maksullinen, varmista paikkasi tunnilta ja osta lippusi ennakkoon tästä. Kokoontuminen tapahtuu eteläisen sisäänkäynnin luona, 5 minuuttia ennen tunnin alkua.