Vire Terveysmessut
{Content.image.alt

Elina Jaatinen

la 18.01.2020 14:45-15:45

Vire-lava

Varjoista valoon -luento

Tule kuulemaan, mikä syvä yhteys on tunnetaidoilla ja stressin, ahdistuksen ja masennuksen juurisyillä. Miten voit vapautua masennuksen kokemisesta tunnetyöskentelyn avulla? Tämän tunnin mittaisen luennon aikana pääset kuulemaan, miten laaja vaikutus tunteilla, tunteiden välttelyllä sekä tiedostamattomalla manipuloinnilla on hyvinvointiisi. Tule tekemään harjoituksia, joiden avulla voit alkaa ymmärtää omia tapojasi välttää tunteita.

Luento pohjautuu The Journey -menetelmän toisen pääkouluttajan Kevin Billettin kirjoittamaan kirjaan Varjoista valoon (Basam Books 2019) ja sen pitää The Journeyn Suomen maajohtaja, kouluttaja Elina Jaatinen.

Elina Jaatinen

Elina on The Journeyn valtuuttama tunneterapeutti, valmentaja, puhuja, kirjailija sekä Basam Booksin luova johtaja. Elina on työskennellyt kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa vuodesta 2010.

Elinan sanoin: “Kaikessa mitä työssäni teen, oli sitten kyseessä yksilö- tai ryhmätyöskentely, ammennan syvästä itse käymästäni matkasta, jota olen käynyt vuosia, jatkuvasta kouluttautumisesta ja laajasta kokemuksesta henkilökohtaisen kehityksen ja hyvinvoinnin parissa. Minua kiehtoo syvästi ihmisyyden rajaton potentiaali, keho itsensä parantavana organismina, sekä muutos, joka mahdollistuu syvän sisäisen työskentelyn avulla.”

Elina työskentelee niin yksilöiden, kuin ryhmien kanssa, sekä vetää The Journeyn Suomen toimintoja. Hänen ensimmäinen kirja nimeltä Omassa voimassa (Basam Books 2019) ilmestyi lokakuussa 2019.

Lisätietoa Elinasta löydät osoitteesta www.elinajaatinen.com

 

Teema: Vire