Vire Terveysmessut
{Content.image.alt

Fustra – muokkaa, hoivaa, huoltaa ja vahvistaa

la 12.01.2019 13:30-14:00

Ilo

Fustra on harjoittelumuoto, jossa kiinnitetään erityistä huomiota kehon virheasentojen korjaamiseen, liikkuvuuden parantamiseen sekä keskivartalon vahvistamiseen. Ohjaajan avulla opit harjoittelemaan oikeaoppisesti, niin että juuri oikeat lihakset saadaan aktivoitua ja liike tehoaa sinne, minne on tarkoituskin. Fustran avulla ryhti suoristuu ja niska-hartiaseudun kivut ovat pian historiaa! Fustraohjaus sopii erinomaisesti kuntoilua vasta aloittelevalle, mutta myös koko ikänsä liikkuneet ovat hämmästyneet huomattuaan, kuinka paljon Fustra opettaa omasta kehosta ja sen hallinnasta.

Fustra vaikuttaa monipuolisesti
• UKK-instituutin tutkima: auttaa todistetusti niska- ja hartiaseudun vaivoihin
• Vähentää selkärangan ja nivelten rasitusta sekä parantaa ryhtiä
• Vahvistaa keskivartaloa
• Auttaa painonhallinnassa ja laihduttamisessa
• Kehittää kestävyyttä ja kehonhallintaa myös muissa liikunta- ja urheilulajeissa
Fustra on harjoitusmetodi, jonka avulla parannetaan monia yleisiä vaivoja sekä saavutetaan vahva ja kevyt keho. Fustra kehittää etenkin keskivartalon lihaksistoa, joka tukee selkärankaa. Vahva keskivaratalo on ihmisen peruspilari, jonka hyvinvointi heijastuu kaikkeen tekemiseen. Nykyajan ihminen käyttää epätasapainoisesti lihaksiaan, koska istumme paljon tietokoneella eivätkä arkiaskareemme kuormita kehoa monipuolisesti. Monet kärsivätkin lihasepätasapainon aiheuttamista vaivoista, kuten selkä-, hartia- ja niskasäryistä. Niskan ja hartioiden kireys voi aiheuttaa pahimmillaan myös huimausta ja migreeniä.

Roosa Keteli

Toimin Personal Trainerina, ryhmäliikunnanohjaajana sekä fysioterapeuttina Tampereen Liikuntamaailmassa. Erityisosaamisalueisiini kuuluu tuki- ja liikuntaelinvaivat,
kuten selän sekä niska- ja hartiaseudun ongelmat. Pidän ammatissani erityisen tärkeänä sitä,
että ihminen huomioidaan psyko-fyysis-sosiaalisena kokonaisuutena ja selvitetään mitkä
kaikki tekijät ovat ongelmien taustatekijöinä. Tällöin pääsemme yhdessä kokonaisvaltaisempaan hyvinvointiin ja koko elämän kantaviin elämäntapamuutoksiin.

Tämä näytetunti on maksuton messukävijöille. Paikat täyttyvät saapumisjärjestyksessä, joten olethan ajoissa paikalla!