Vire Terveysmessut
{Content.image.alt

Hiljainen selkä – Vijnana-jooga

la 12.01.2019 12:00-14:00

Vesi

Hiljainen selkä – Vijnana-joogaworkshop joogaohjaajille ja pidempään jooganneille pintaa syvemmältä 

Syvällinen joogaharjoitus on paljon enemmän kuin ulkoapäin linjattu keho. Aistiminen ja mielen voiman valjastaminen asanaharjoitukseen auttavat löytämään sisäisen potentiaalimme, jota kehossamme kannamme. Kykenemme asanoissa paljon enempään kuin edes tiedämme, kun hellitämme suorittamisesta ja virittäydymme läsnäolon voimaan. Vijnana-jooga ohjaa aitoon ja syvälliseen keho-mieli yhteyteen, jossa liike kuvastaa läsnäolevan mielen meditatiivista tyyneyttä. Asanaharjoituksen kauneus syntyy moniulotteisesta ja kokonaisvaltaisesta kehonhallinnasta, jossa koko olemuksemme on tasapainossa. Hiljainen selkä huokuu rauhaa, keveyttä ja läsnäoloa.
Kokemuksellinen ja käytännönläheinen workshop tarjoaa oivalluksia omaan harjoitukseen ja vinkkejä asanoiden opettamiseen. Tule löytämään kehosi sisäinen viisaus!

Tutkimme workshopissa seuraavia teemoja:
– Vijnana-joogan kehonhallintametodi
– pranayamaharjoitusten yhdistäminen asanoihin
– syvällisen keho-mieli yhteyden toteutus liikkeissä
– mielen voiman valjastaminen kehon avuksi
– tasapainoinen lantio – vapautunut selkäranka – hiljainen selkä
– eheä ja koko kehon kattava liike

 

Jutta Niala – ohjaajaesittely

Jutta Niala on sertifioitu Suomen vijnana-joogan pääopettaja ja joogastudio Olo-Tilan omistaja. Jutalla on laaja kokemuspohja joogan opettamisesta vuodesta 1999. Ammatillista osaamistaan hän päivittää vuosittain vijñāna-joogaopettajien kansainvälisissä koulutuksissa.
Jutalle jooga merkitsee transformaatiota ja matkaa itseen; se on henkinen tie ja elämäntapa. Rakkaus joogaan, intohimoinen asenne tutkia harjoituksen avulla oman potentiaalin ulottuvuuksia, herkkyys ja intuitiivisuus yhdistyvät vankkaan ammattitaitoon Jutan ohjauksessa. Hän jakaa monipuolisesti kokemuksiaan yli kahdenkymmenen vuoden syvällisestä polustaan – Jutalle kanssakulkijoiden auttaminen ja tukeminen ovat sydämen asia.
Jutta ohjaa Pohjoismaiden ensimmäistä kolmivuotista vijnana-joogaopettajakoulutusta ja toimii mentorina myös muiden traditioiden opettajille. Jutan työnkuvaan kuuluvat lisäksi syventävät kurssit, workshopit ja retriitit ulkomailla ja Suomessa. Hän tekee pioneerityötä joogan parissa Naisten Linjan kanssa; he ovat yhteistyössä kehittäneet Olo-Turva © -konseptin, joka on kehollinen toipumiskeino väkivaltaa kokeneille naisille. Lisätietoja: www.joogaolemus.fi

Huom! Tämä tunti on maksullinen, varmista paikkasi tunnilta ja osta lippusi ennakkoon tästä. Kokoontuminen tapahtuu eteläisen sisäänkäynnin luona, 5 minuuttia ennen tunnin alkua.