Vire Terveysmessut
{Content.image.alt

Hyvä minä -valmennus

su 13.01.2019 12:00-12:55

Kivi

Valmennus haastaa tarkastelemaan elämässämme saavuttamiamme asioita ja tapaa, jolla olemme saavuttaneet haluamamme. Olemme onnistuneet saavuttamaan elämässämme monia asioita.
Tarkastelemalla meitä puhuttelevia asioita ja vahvuuksiamme saamme kiinni yksilöllisestä flow’sta ja voimme käyttää sitä useasti elämämme aikana saavuttaaksemme tavoitteitamme.
Valmennus toteutetaan ratkaisukeskeistä kuvataideterapian menetelmää käyttäen, mutta osallistuminen ei edellytä taiteellista osaamista ja materiaalit saat paikanpäältä. Voit kuitenkin varata muistiinpanovälineet omien oivallustesi muistiin kirjoittamiseen.

Miia Ojala työskentelee yritysten sekä yksilöiden kanssa konseptin kehityksessä ja koordinoimalla erilaisia projekteja. Hän on luonut kansainvälistä uraa kaupallisella alalla ja saavuttanut vankkaa ammatillista osaamista työskenneltyään erilaisilla asiakasrajapinnoilla. Miia syventää tällä hetkellä osaamistaan ratkaisukeskeisen taideterapian opinnoilla.
www.truewisdom.life

Tämä tunti on maksuton messukävijöille. Paikat täyttyvät saapumisjärjestyksessä, joten olethan ajoissa paikalla! Kokoontuminen tapahtuu eteläisen sisäänkäynnin luona, 5 minuuttia ennen tunnin alkua.