Vire Terveysmessut
{Content.image.alt

Irti päästä rooleista -valmennus

la 12.01.2019 12:00-12:55

Kivi

Tämä tehokas valmennus haastaa pysähtymään ja tutkimaan omia rooleja syvällisemmin. Elämämme koostuu useista rooleista, jotka määrittelevät meitä arjessamme. Useat roolimme määrittelevät meitä elämässämme ja vaikuttavat käytökseemme sekä siihen, miten ympärillämme olevat ihmiset suhtautuvat meihin.
Pohtimalla omia roolejamme ja niihin liittyviä uskomuksia sekä odotuksia, alamme hahmottaa omaa elämäämme uudella tavalla ja vapautamme energiaa meille tärkeisiin asioihin. Mitä rooleja haluat vielä kantaa mukanasi, mitä kenties kehittää tai mistä olet valmis luopumaan kokonaan?
Tämä tehokas valmennus tehdään mielikuvien ja rentoutuksen kautta. Voit varata mukaan myös muistiinpanovälineet omien oivallustesi muistiin kirjoittamiseen.

Asta Swan on menestysvalmentaja ja spiritual coach, jolle kouluttautuminen ja oman ammattitaidon ylläpitäminen ovat intohimo. Kulttuurituottajan AMK-tutkinnon lisäksi Astalla on myös elämäntaidonvalmentajan, NLP-masterin ja enneagrammivalmentajan tutkinnot sekä lisäksi opintoja myös fengshuista, mindfulnessista sekä erilaisista rentoutustekniikoista.
www.truewisdom.life

Tämä luento on maksuton messukävijöille. Paikat täyttyvät saapumisjärjestyksessä, joten olethan ajoissa paikalla! Kokoontuminen tapahtuu eteläisen sisäänkäynnin luona, 5 minuuttia ennen tunnin alkua.