Vire Terveysmessut
{Content.image.alt

Jaana Hautala

su 19.01.2020 13:15-13:45

Vire-lava

Vapaudu uskomusten kahleista kohti omaa voimaa
Meillä kaikilla on rajoittavia uskomuksia siitä, mikä meille itselle ja ihmiselle yleisesti ottaen on tässä maailmassa mahdollista, ja mitä pidämme meille mahdottomana. Me jokainen myös luomme koko ajan maailmaamme omilla käsityksillämme ja uskomuksillamme. Uskomuksemme koskevat niin ympäristöämme, käyttäytymistämme, taitojamme kuin meitä itseämme. Toisinaan uskomuksista on muodostunut niin vahva ajattelu – ja toimintastrategia, ettemme enää kyseenalaista niiden totuudenmukaisuutta ja ne estävät omassa voimassa elämisen.

– Haluaisitko muuttaa jotain elämässä, mutta et oikein tiedä mitä ja miten muuttaa?
– Koet, että olet jotenkin jumissa elämässäsi tai huomaat että toisinaan ilo ja keveys on vähentynyt elämässä?
– Koetko kenties, että sinulla on elämässä kaikki hyvin, mutta sydämessä koet, että jotain uupuu ja haluaisit löytää sen uupuvan palasen?

Jaana Hautalan kirja Rohkeiden aikuisten kirja – vapaudu uskomusten kahleista julkaistiin loppuvuonna 2019. Kirja on eräänlainen matka miten kahlitsevista uskomuksista vapautumisen jälkeen, löytää omaa sydämen ääntä, sitä potentiaalia ja voimaa, joka meillä kaikilla sykkii vahvana ja viisaana. Luennon Jaanan jakaa oivalluksia uunituoreesta kirjasta sekä tehdään oivalluttavia harjoituksia miten vapautua uskomusten kahleista, aktivoidaan omaa sisäistä voimaa sekä kuunnellaan sydämen ääntä.

Jaana Hautala
Jaana Hautala on kokenut yritys- ja mentaalivalmentaja, NLP kouluttaja, puhuja ja tietokirjailija. Jaanan intohimo on rohkaista ihmisiä löytämään oma potentiaalinsa ja tasapaino. Jaanan valmennuksissa ja luennoilla pysähdytään usein kysymysten äärelle: Miten pysähtyä kuuntelemaan rohkeammin omaa sydämen ääntä ja päästämään irti suorittamisen mantrasta? Miten vahvistaa henkistä tasapainoa ja aktivoida omaa sisäistä voimaa. Jaanan läsnäoloni ja kokemus ei jätä ketään kylmäksi vaan hän laittaa itsensä likoon sekä innostaa, kannustaa sekä haastaa kohti oivalluksia. Jokainen puhe ja luento on ainutlaatuinen ja oma kokemus, jossa näkyy vuosien opit sekä kokemus.

Teema: Vire