Vire Terveysmessut
{Content.image.alt

Jaana Villanen

su 19.01.2020 13:45-14:15

Vire-lava

Jaana Villanen Merkityksellisyys on rohkeutta
Merkityksellisyys on rohkeutta -luento pureutuu merkityksellisyyden ja rohkeuden voimaan, ja haastaa pysähtymään kahden tärkeän kysymyksen äärelle, jotka ovat: ”Kuka minä olen?” ja ”Mitä minä haluan?”.

Tavoitteena on edesauttaa vaikuttavalla ja muistijäljen jättävällä tavalla merkityksellisyyden, uskalluksen, epäonnistumisen ja onnistumisen elementeistä. Jaana Villanen haastaa omalla tarinallaan ajattelemaan, ja harjoitteet tuovat työvälineitä lukijalle, joiden avulla voi synnyttää rohkeutta toimia itselle merkityksellisellä tavalla, niiden asioiden puolesta, joilla on erityinen arvo.

Jaana Villanen läpikäy tunnelmia #kävelenaiselleammatti-hyväntekeväisyystempauksesta, missä hän käveli Nuorgamista Hankoon, ja keräsi 1534 km:n matkalla lähes 700 ammattia kehitysmaan naisille. Jaanassa itsessään konkretisoituvat tarinat sisukkuudesta, peräänantamattomuudesta, vastuullisuudesta ja kovasta työstä, jotka syntyvät itselleen tärkeiden asioiden tekemisestä.

Jaana Villanen on arvostrategi, palvelu- ja liiketoimintakehittäjä, puhuja, juontaja, tarinankertoja ja osallistava kouluttaja, joka on loputtoman kiinnostunut sekä jokaisen ihmisten että yritysten kehittämisestä arvopohjaisesti. Jaana uskoo siihen, että kaikki on mahdollista, ja tekee intohimoisesti töitä mission, vision ja arvojen puolesta. Hän näkee ne yksilöiden, yritysten ja organisaatioiden menestystekijöinä. Kun organisaatiossa kehitetään arvotaitoja ja nostetaan arvot ja arvojohtaminen esille, synnytetään uudenlaista kykyä toimia, tehdä päätöksiä ja ottaa niitä askeleita, joissa osallisuus ja kokeilu muodostavat organisaatiokulttuuria. Jaana Villanen itse on omassa elämässään halunnut toteuttaa itselleen merkityksellisiä asioita. Tämä konkretisoituu Jaanan tekemisessä monella tavalla. Vuonna 2020 hän tarkastelee kehittämistä useissa kirjoissa, joissa merkityksellisyys on vahvasti läsnä kaikissa.

Jaana Villanen on koulutukseltaan erikoisjuristi (HTM), ammatillinen pedagogi AmO, NTM, tuotekehittäjä, Life Coah ja palvelumuotoilija. Hän on loputtoman utelias opiskelija, joka haluaa alati oppia uutta ja kehittää omaa toimintaansa kyetäkseen siten auttamaan muita myös siinä. Jaana on myös kirjoittanut tietokirjoja, jotka pureutuvat sekä tuotekehityksen saloihin että kehittämisen asenteeseen ja itsensä johtamiseen.

www.jaanavillanen.fi
jaana.villanen@prorigin.fi

Teema: Vire