Vire Terveysmessut
{Content.image.alt

Jooga kaikille – Rishin Paonaskar

la 12.01.2019 13:00-13:55
su 13.01.2019 12:00-12:55

Yoga Play -sali

Hengitys on joogan perusta. Kun käytämme hengitystä harjoittelussamme, on mieletöntä mitä voimmekaan sen avulla saada aikaan.
Tämä hauska ja helppo tunti alkaa valmistautumisella tietoiseen hengitykseen, jota käytetään dynaamisissa sarjoissa haastavien asentojen tukena. Anna flow’n viedä ja valmistaudu nauramaan ja hengittämään!

Ohjaajan esittely
Rishin on Intiasta kotoisin oleva joogi. Vaikka Intiassa opetetaankin joogaa kouluissa, ei se ole aina kuulunut Rishinin mielenkiinnon kohteisiin – vasta muutamia vuosia myöhemmin Rishin aloitti joogaamisen pyöräilyonnettomuudesta toipumisen tueksi. Vuonna 2012 hän jätti uransa pankissa aloittaakseen oman ruoka-alan yrityksensä. Samana vuonna hän suoritti myös 200:n tunnin Yoga Alliancen hot power yoga -koulutuksen. Siitä lähtien Rishin on harjoitellut forrest yoga -opettajien Jambo Truongin ja Brian Campbellin kanssa, toiminut joogavalmentajana Yoga Sport Science -instituutissa, ohjannut tunteja ja workshoppeja ympäri Lontoota sekä pitänyt Yogaian verkkokursseja.

Huom! Tämä tunti on maksullinen, varmista paikkasi tunnilta ja osta lippusi ennakkoon tästä. Kokoontuminen tapahtuu eteläisen sisäänkäynnin luona, 5 minuuttia ennen tunnin alkua.