Vire Terveysmessut

Katri Lindberg

la 07.05.2022 13:30

Tuli-lava

Hengitys on hyvinvoivan ihmisen tärkein taito. Hengityksellä on suuri merkitys ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Unenlaatuun, rentoutumiseen palautumiseen ja siihen, miten usein sairastut tai millainen vastuskykysi on.
Miten usein sinä huomioit hengityksesi ja oletko ajatellut, että hengityksen ääreen olisi hyvä pysähtyä useammin? Tänään puhumme siitä, että hengitysteistä huolehtimalla, tehostamalla hengitystäsi ja rauhoittamalla hengitystapaasi, pystyt tukemaan tehokkaasti omaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi
www.nordicbreathing.fi www.wello2.fi
Messuosastollamme pääset tutustumaan WellO2 hengitysharjoituslaitteeseen, joka on Suomalainen innovaatio. WellO2 vahvistaa hengityslihaksia, tukee hengityselimistömme normaalia toimintaa, sekä rauhoittaa ja tehostaa hengitystapaamme. WellO2 on myös hengitysongelmien lääkkeetön hoitokeino.

Luennoitsija
Katri Lindberg on terveydenhoitaja, sairaanhoitaja YAMK, jolla on pitkä työkokemus erikoissairaanhoidosta. Katri on työskennellyt pitkään akuutilla keuhko-osastolla ja vastannut keuhkosairaiden kuntoutustoiminnasta ja sen kehittämisestä. Katri työskentelee WellO2 Oy:llä tuotepäällikkönä ja vastaa WellO2 hengitysharjoituslaitteen kliinisestätutkimuksesta. Katri on myös ollut mukana perustamassa uudenlaista hengitysmediaa www.nordicbreathing.fi , jossa hän toimii nyt päätoimittajana. Katri uskoo, että hengittäminen on hyvinvoivan ihmisen tärkein taito. Hän haluaa tuoda ymmärrystä hengityksestä ja sen kokonaisvaltaisesta merkityksestä ihmisen hyvinvoinnille, sekä tuoda jokaisen käden ulottuville keinoja, jolla hengitystään ja sen mahdollisia ongelmia voi hoitaa lääkkeettömästi ja ennaltaehkäistä ongelmien syntymistä.