Vire Terveysmessut

Kirsi Paananen

la 07.05.2022 14:15

Liekki

Mikroverenkierto – mitä se on? Onko sillä merkitystä, toimiiko se hyvin vai huonosti? Voinko itse vaikuttaa siihen?

Tule kuulemaan, miten mikroverenkierron toiminta vaikuttaa terveyteesi ja kuinka voit itse vaikuttaa mikroverenkiertoosi. Nykytutkimuksen valossa juuri pienempien verisuonten toiminnalla on suuri merkitys monen kroonisen sairauden, kuten vaikkapa diabeteksen, korkean verenpaineen ja dementian taustalla. Eikä ihme, hiusverisuonethan huolehtivat biljoonien solujemme hapen ja ravinteiden saannista sekä kuona-aineiden poistosta! Esimerkiksi väsymys, matala energiataso, palelu, huono unenlaatu, kivut, ja alhainen vastustuskyky voivat olla oireita heikentyneestä mikroverenkierrosta jo ennen kuin varsinainen sairaus diagnosoidaan. Fysikaalinen BEMER®-verisuoniterapia auttaa parantamaan heikentynyttä verenvirtausta mikroverisuonistossa. Kun solut saavat tarvitsemansa, ne pystyvät suoriutumaan tehtävistään – ja solujen omistaja voi hyvin!
BEMER® on ainoa markkinoilla oleva kohdennetusti mikroverenkiertoon vaikuttava fysikaalinen terapialaite. Sillä on EU:ssa voimassa oleva lääkinnällisen laitteen sertifiointi luokassa IIa ja se on luokituksensa mukaisesti kotikäyttöön soveltuva, turvallinen itsehoitolaite. Hoitoa pääset kokeilemaan messuosastolla. Tervetuloa!

Luennoitsija
Kirsi Paananen on terveysalan yrittäjä, joka toimii mm. BEMER Nordicin viestinnän tehtävissä. Hän on omien parantumiskokemustensa myötä innostunut sekä mikroverenkierron että ravitsemuksen roolista terveyden ylläpidossa, sairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossakin – missä solujen optimaalinen toiminta on kaiken ytimessä. BEMER®-terapiaa Kirsi on käyttänyt erinomaisin tuloksin jo kohta 5,5 vuotta. Hän on pohjakoulutukseltaan filosofian maisteri ja työskennellyt aiemmin ICT- ja laboratoriolaitealalla mm. markkinoinnin ja markkinointiviestinnän kansainvälisissä tehtävissä melkein 20 vuoden ajan, kunnes kouluttautui ravintovalmentajaksi ProHealthin kursseilla. Terveysasiat alkoivat kiinnostaa Kirsiä jo viisitoista vuotta sitten homesairauden, kemikaaliyliherkkyyksien ja niistä toipumisen myötä, kun hän vuosien kuluessa huomasi, kuinka paljon itse voi tehdä terveytensä ja toipumisensa eteen. Tätä rohkaisevaa viestiä hän haluaa välittää myös kuulijoille.

Teema: Vire