Vire Terveysmessut
{Content.image.alt

Kokemuksellinen luento: Matkalla Näkyväksi

la 12.01.2019 14:30-15:30

Ilo

Matkalla Näkyväksi -kouluttajat Outi Mäenpää & Nona Peuransola

Matkalla Näkyväksi on luomamme itsetuntemusta syventävä, kokonaisvaltaista ihmisyyttä tutkiva, autenttisuutta tukeva koulutuskonsepti. Koulutamme yrityksiä ja yhteisöjä sekä pidämme avoimia Matkalla Näkyväksi -kursseja.

Luennolla kerromme omien kokemustemme kautta mitä meille tarkoittaa kokonaisvaltainen hyvinvointi ja näkyvänä oleminen sekä millä tavoin omilla elämänpoluillamme olemme kohdanneet näkyväksi tulemiseen liittyviä haasteita. Sivuamme myös muita koulutuksemme teemoja, muun muassa sydäntietoista itsensä johtamista, kuuntelevaa vuorovaikutusta sekä naisen aggressiota elämänvoimana. Luento sisältää yhteyden omaan sisimpään vahvistavan meditaation.

Luennoitsijat:

Nona mentoroi naisjohtajia ja -esiintyjiä sekä pitää teemailtoja, koulutuksia ja luentoja. Hän on tehnyt syvällistä tutkimusmatkaa siihen, kuinka olemisen tilasta tapahtuva kohtaaminen hevosen kanssa voi toimia voimauttavana tukena itsetuntemustyöskentelyssä. Nona tekee myös asiakas- ja koulutustyötä Maria Akatemiassa naisen aggressio -teeman äärellä.
www.horselistener.eu

Outi on kouluttanut yli kaksikymmentä vuotta rakentavaa vuorovaikutusta sekä improvisaatiota. Vuonna 2017 hänet palkittiin Puhuja-alan pioneeri -kunniamaininnalla. Outia on aina kiinnostanut ihmisen mieli, käyttäytyminen, viestintä sekä sosiaalinen neurotiede ja sosioemotionaalinen oppiminen. Hän kouluttaa tuhansia ihmisiä vuosittain eri yrityksissä ja yhteisöissä sekä ottaa vastaan työnohjattavia.
www.outimaenpaa.fi

Tämä luento on maksuton messukävijöille. Paikat täyttyvät saapumisjärjestyksessä, joten olethan ajoissa paikalla!