Vire Terveysmessut
{Content.image.alt

Leena Pennanen

la 18.01.2020 15:00-16:00

Yoga Play -sali (2. krs)

Mindfulness – stressinhallinnassa ja unettomuudessa. Koe MBSR-menetelmän (Mindfulness-Based Stress Reduction) helpot ja vaikuttavat harjoitukset. Saat ymmärrystä siitä, mitä harjoittamisessa tapahtuu ja miten se muuttaa positiivisesti aivoja ja mieltä. Sopii kaikille.

Leena Pennanen on Center for Mindfulness, Finland Oy:n perustaja ja alan uranuurtaja Suomessa. Leenan intohimo on tutustuttaa Sinut Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) -menetelmään ja siitä saataviin hyötyihin. Pioneerina Leenan sydäntä lähellä on kouluttaa myös ammattitaitoisia Mindfulness-ohjaajia CFM®. Leena ohjaa Sinut selkeästi, lempeästi ja käytännönläheisesti harjoittamisen pariin, joka muuttaa elämäsi.

Leena loi pohjan traumasensitiiviseen työskentelyyn jo 25 vuotta sitten, kun hän kouluttautui viiden vuoden ajan mindfulness-pohjaiseen kehopsykoterapiaan (Hakomi ®) Saksassa. Hän suoritti siellä terveydenhoidon ammattitutkinnon. Leenalla on myös ECP, eli European Certificate of Psychotherapy. Leenan ohjauksessa hyödyt hänen pitkästä kokemuksestaan ja syvällisestä ymmärryksestään, miten kohdata itsensä ja vaikeat tilanteet. Leena on aktiivisesti tehnyt tunnetuiksi Mindfulness-MBSR -menetelmän hyötyjä niin Suomessa kuin muualla Euroopassakin esiintyen radiossa, TV:ssä sekä monissa lehdissä.

Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy on arvostetun Brownin yliopiston yksi seitsemästä virallisesta yhteistyökumppanista maailmalla. Brownin yliopisto kuuluu USA:n arvostetuimpiin yliopistoihin ja ns. “Ivy League” -eliittiin mm. Harvardin ja Yalen rinnalla. Brownin valtava henkinen ja tieteellinen kapasiteetti sekä laajat taloudelliset resurssit avaavat aivan uudenlaiset mahdollisuudet mindfulness-pohjaisten menetelmien tieteelliseen tutkimukseen ja näiden edelleenkehittämiseen.

www.mindfulness.fi

Teema: Vire