Vire Terveysmessut
{Content.image.alt

Merja Koski

la 20.01.2018 15:30

Tuli

Suomessa on maailman puhtain ilma ja vesi, joten tavanomaisestikin tuotettu ruoka on puhtaampaa kuin monessa muussa maassa. Mutta luomussa korostuu puhtaus, ekologisuus ja parempi tulevaisuus. Suomalaisen luomutuotannon arvo korostuu myös lähiruokana, jolloin meillä on monia lisäsyitä kasvattaa luomuruoan käyttöä. Suomalaisen ruoan takana on aina tuottajatarina. Keskustelussa on mukana kiinnostavia luomutuottajia, mm. Hamppufarmi, joiden kanssa keskustelen uusista luomutrendeistä.

Onneks On Luomua

Julkaisin 25.8. 2017 kirjani Onneks On Luomua, ensimmäinen kirjani Onneks On Lähiruokaa ilmestyi syksyllä 2015. Kirjassa on ihania tuottajatarinoita, upeita kuvia luonnosta ja tuotteista. Käsittelen luomua aiheena asiantuntijoiden kanssa ja annan vastauksia esimerkiksi kysymykseen, miksi luomua?