Vire Terveysmessut
{Content.image.alt

Mitra Vasara

su 21.01.2018 14:00

Tuli

Yhteys ja seksuaalisuus

Seksuaalisuus on elämää luova voima, joten sen luonne on virrata ilman kaavoja tai suorittamista  ilon ja nautinnon kautta. Kun rakastat itseäsi, jaat itsesi syvintä olemusta myös kumppanillesi.

Yhteys ja seksuaalisuus -luento on rento ja aito puheenvuoro siitä, miten tärkeää on rakkaus omaa itseään kohtaan. Sen kautta avautuu rehellinen tapa olla läsnä kumppanille, ja myös uskallus ilmaista omat tarpeet sekä rajat. Kun ihminen hyväksyy itsensä, osaa hän nauttia olemassaolostaan ja tuoda sen esiin erotiikan kautta. Yhteys kumppaniin perustuu näin kauniiseen jakamiseen, eikä hyväksynnän tarpeen täyttämiseen. Seksuaalisuus voi ilmetä vapaasti, ilman tarvetta kontrolloida eroottisia hetkiä mielen kautta.

Mitra Vasara on kirjailija ja puhuja. Koulutustaustaltaan hän on muotoilija ja tradenomi. Hän esiintyy myös laulajana ja kitaristina itse tekemiään kappaleita soitellen. Mitra on kirjoittanut kaksi kirjaa: Seksi ja läsnäolo sekä Ihana äiti, ihana nainen. Mitran lempipuheenaiheet ovat oman itsen rakastaminen, rehellinen yhteys kumppaniin ja elämästä nauttiminen. Puhujana hän on dynaaminen, aito ja mukaansatempaava. Tällä hetkellä Mitra kirjoittaa kolmatta kirjaansa.