Vire Terveysmessut
{Content.image.alt

Musta jooga – Dark waters

la 12.01.2019 12:00-13:00

Maa

Olitpa sitten gootti, hevari, rokkari, punkkari, okkultisti tai muuten vain kiinnostunut (myös) elämän tummemmasta puolesta, tämä musta jooga -demoharjoitus on vaihtoehto joogalle usein tyypilliselle “shiny, happy people” -meiningille. Harjoitus antaa mahdollisuuden tutkiskella omaa hengitystä ja olemisen tapoja valaiden laulua särmikkäämmän taustamusiikin tahtiin. Harjoitus tehdään omaa kehoa kuunnellen ja muita kunnioittaen. Tunnin teemana synkät vedet. Tämä sopii myös aloittelijoille!

Meri Mort
Meri on hauska ja luova opettaja, joka nauttii niin elämän valoista kuin varjoistakin. Hän rakastaa tuoda maan päälle kokeellisia ja voimauttavia joogatapahtumia, ohjata vapauden joogaa, naisten piirejä, täysikuumeditaatioita ja vapauden liikettä. Meri on myös kuvittaja ja häneltä on ilmestynyt Villin naisen käsikirja: Lumoava nainen. Jooga on hänelle reitti luovaan energiaan. Lepää ja leiki, hengitä ja ole rohkea!

Huom! Tämä tunti on maksullinen, varmista paikkasi tunnilta ja osta lippusi ennakkoon tästä. Kokoontuminen tapahtuu eteläisen sisäänkäynnin luona, 5 minuuttia ennen tunnin alkua.