Vire Terveysmessut

Nina Kuulas

la 22.01.2022 14:15
su 23.01.2022 12:00

Vire-lava

Uni – ihmisen tärkein elintoiminto

Väsyttää, ajatus ei kulje, suututtaa ja keskittyminen herpaantuu. Tiesitkö, että huonosti nukuttu yö voi vastata jopa promillen humalatilaa? Jokainen tietää, millaisen olon huonosti nukuttu yö tuo tullessaan. Mutta mitä meille unessa ihan oikeasti tapahtuu?
Mielenterveyden häiriöt ja tuki- ja liikuntaelinsairaudet ovat yleisimmät syyt työkyvyttömyyseläkkeelle. Oletko ajatellut, että nukkuessasi huolehdit aivoistasi, mutta myös kehostasi vähentämällä kuormitusta oikealla nukkumisergonomialla?

Luennolla saat konkreettisia vinkkejä siitä, miten unen laatua voidaan parantaa arkisilla valinnoilla ja oikealla nukkumisergonomialla.

Nina Kuulas on ammatiltaan työfysioterapeutti ja työskennellyt Unikulmassa hyvän unen parissa reilu 10 vuotta. Tieto-taidon Nina pitää ajantasalla mm. osallistumalla vuosittain Unilääketieteen koulutuspäiville.
Nina on tuttu kasvo myös Nelosella pyörivästä suomalaisesta lifestyle TV-ohjelmasta ”Jaksa paremmin”.
Lisäksi Ninalla on yli 15 vuoden kokemus ryhmäliikunnan ohjaamisesta ja kotona päiviä pitää liikkeessä reilu 2-vuotias tytär, joten hän todella tietää miksi hyvä uni on yksi hyvinvoinnin kulmakivistä.