Vire Terveysmessut
{Content.image.alt

Noora Lintukangas, Hidasta elämää

la 18.01.2020 15:30-16:10

Hetki itselle -tila

Kuule sielusi kutsu

Yhdelläkään traditiolla tai dogmalla ei ole minkäänlaista itseisarvoa, vaan niiden arvo perustuu siihen, kuinka hyvin ne johdattavat harjoittajansa oman sydämensä äärelle. Oman äänen kuuleminen ja siihen luottaminen kysyvät sitoutumista omaan hyvinvointiin. Kundaliinijoogatunnilla tehdään sydämen yhteyttä vahvistava liikesarja ja meditaatio sekä ankkuroidutaan hengityksen kautta läsnäoloon.

Noora Lintukangas (Hartejpal Kaur) on kirjailija, yrittäjä, kolmen lapsen äiti ja kundaliinijoogan opettajakouluttaja (KRI). Joogassa häntä kiinnostaa erityisesti se, kuinka ikiaikaisia oppeja voi elää todeksi tavallisessa suomalaisessa arjessa. 

Nooran inspiroiva ja samalla rauhoittava opetus- ja luennointityyli tuovat kauniin hengähdyshetken arjen keskelle. Hän johdattaa kuulijansa kohti omaa sisintä; sydämen ja intuition viisautta. Noora opettaa pääosin omalla joogastudiollaan Strömforsin ruukilla Loviisassa, mutta myös muualla Suomessa sekä ulkomailla. Hänen ensimmäinen kirjansa Viihdy omassa arjessasi – mielen ja kehon harjoituksia kaaoksen keskelle ilmestyi 2017, ja helmikuussa 2020 ilmestyy Selviytymisopas elämän kriiseihin. Nooran henkinen nimi Hartejpal Kaur tarkoittaa leijonatarta, joka säteilee luovaa, rakastavaa ja suojelevaa voimaa.

Tutustu myös Nooran pitämään luentoon!

www.hidastaelamaa.fi

Teema: Vire