Vire Terveysmessut
{Content.image.alt

Noora Lintukangas, Hidasta elämää

la 18.01.2020 14:00-14:30

Hidasta elämää -lava

Jokainen on oppilas elämänpolulla

Elämä opettaa meitä toisinaan hellästi silittäen, välillä rajusti töytäisten. Isojen kriisien kohdalla ei ole helppo säilyttää luottamusta elämään ja pysyä elinvoimaisena. Vaatii suurta rohkeutta elää omana itsenään ja kohdata hankalia tilanteita pystypäin. Miten ikiaikainen kundaliinijoogan filosofia voi kannatella elämän ahtaissa hetkissä ja kuinka voimme löytää luottamusta vaikeuksien keskellä?

Noora Lintukangas (Hartejpal Kaur) on kirjailija, yrittäjä, kolmen lapsen äiti ja kundaliinijoogan opettajakouluttaja (KRI). Joogassa häntä kiinnostaa erityisesti se, kuinka ikiaikaisia oppeja voi elää todeksi tavallisessa suomalaisessa arjessa. 

Nooran inspiroiva ja samalla rauhoittava opetus- ja luennointityyli tuovat kauniin hengähdyshetken arjen keskelle. Hän johdattaa kuulijansa kohti omaa sisintä; sydämen ja intuition viisautta. Noora opettaa pääosin omalla joogastudiollaan Strömforsin ruukilla Loviisassa, mutta myös muualla Suomessa sekä ulkomailla. Hänen ensimmäinen kirjansa Viihdy omassa arjessasi – mielen ja kehon harjoituksia kaaoksen keskelle ilmestyi 2017, ja helmikuussa 2020 ilmestyy Selviytymisopas elämän kriiseihin. Nooran henkinen nimi Hartejpal Kaur tarkoittaa leijonatarta, joka säteilee luovaa, rakastavaa ja suojelevaa voimaa.

Tutustu myös Nooran pitämään joogatuntiin!

www.hidastaelamaa.fi

Teema: Vire