Vire Terveysmessut
{Content.image.alt

Pienet verisuonet, isot ongelmat – kuinka Bemer-terapia auttaa

la 12.01.2019 15:30-16:00
su 13.01.2019 14:30-15:00

Ilo

Mikroverenkierto – mitä se on? Onko sillä merkitystä, toimiiko se hyvin vai huonosti? Voinko itse vaikuttaa siihen?
Tule kuulemaan, miten mikroverenkierron toiminta vaikuttaa terveyteesi ja kuinka voit itse vaikuttaa mikroverenkiertoosi. Nykytutkimuksen valossa juuri pienempien verisuonten toiminnalla on suuri merkitys monen kroonisen sairauden, kuten vaikkapa diabeteksen ja korkean verenpaineen taustalla. Eikä ihme, hiusverisuonethan huolehtivat biljoonien solujemme hapen ja ravinteiden saannista! Esimerkiksi väsymys, matala energiataso, palelu, huono unenlaatu, kivut, ja alhainen vastustuskyky voivat olla oireita heikentyneestä mikroverenkierrosta jo ennen kuin varsinainen sairaus diagnosoidaan. Fysikaalinen BEMER®-verisuoniterapia auttaa parantamaan heikentynyttä verenvirtausta mikroverisuonistossa.

BEMER® on ainoa markkinoilla oleva kohdennetusti mikroverenkiertoon vaikuttava fysikaalinen terapialaite. Sillä on EU:ssa voimassa oleva lääkinnällisen laitteen sertifiointi luokassa IIa ja se on luokituksensa mukaisesti kotikäyttöön soveltuva, turvallinen itsehoitolaite. Hoitoa pääset kokeilemaan messuosastolla E502. Tervetuloa!

Luennoitsija

Kirsi Paananen on alanvaihtaja, opiskelija ja terveysalan yrittäjä, joka on omien parantumiskokemustensa myötä innostunut sekä mikroverenkierron että ravitsemuksen roolista terveyden ylläpidossa, sairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossakin, missä solujen optimaalinen toiminta on kaiken ytimessä. BEMER®-terapiaa Kirsi on käyttänyt erinomaisin tuloksin jo kohta 2,5 vuotta ja kouluttautui medical business partner -jälleenmyyjäksi keväällä 2017. Hän tekee myös viestintätöitä Bemer Nordicille Suomessa. Kirsi on myös lopputyötä vaille valmis ravintovalmentaja ja suorittanut ravitsemustieteiden perus- ja aineopinnot Itä-Suomen yliopistossa. Hän on pohjakoulutukseltaan filosofian maisteri ja työskennellyt aiemmin ICT- ja laboratoriolaitealalla mm. markkinoinnin ja markkinointiviestinnän kansainvälisissä tehtävissä melkein 20 vuoden ajan. Terveysasiat alkoivat kiinnostaa Kirsiä jo reilut kymmenen vuotta sitten homesairauden, kemikaaliyliherkkyyksien ja niistä toipumisen myötä.