Vire Terveysmessut
{Content.image.alt

Pilates

la 12.01.2019 13:00-14:00

Maa

Opi tuntemaan kehosi flow!

Pilates lajina toimii siltana oman kehosi ja mielesi välille. Opit olemaan hengityksen avulla läsnä tässä hetkessä, antaen flow’n kuljettaa liikkeestä toiseen, tarkkaillen herkästi oman kehosi tuntemuksia harjoituksen aikana.
Jokainen liike pyritään tekemään hallitusti ja oikein niin, että syvät lihakset ovat aktiivisesti mukana. Kehoa vahvistetaan sisältä päin, jotta ulkoinen olemus heijastaisi juuri sinua upeaa itseäsi. Kireät lihakset saavat joustavuutta ja sisin tukee selkärankaa kantamaan kehosi ryhdissä. Mielemme ja kehomme on jatkuvassa vuorovaikutuksessa, joten kaikki liike heijastaa myös suoraan tunnetasolle.

Rehellisyys sekä tilan antaminen omille tunteille, haluille ja peloille, myös esimerkiksi omaan seksuaalisuuteen liittyen poistaa hiljalleen suorittamisen kierteen, antaen vapauden kokea itsensä täydeksi naiseksi tai mieheksi kaikissa eri persoonallisuuden väreissä. Lantionpohjalihasten aktivoinneilla voit aloittaa sillan rakentamista kohti seksuaalisuuttasi, joka vaikuttaa jokaiselle elämän eri osa-alueille. Pilatesharjoitus aktivoi syviä lantionpohjanlihaksia ja auttaa kehoasi löytämään oman uljaan ryhtisi takaisin. Et halua enää piiloutua keho sisäänpäin suojeltuna, vaan annat sen voiman kukoistaa sinusta koko maailman ihasteltavaksi!

Olisi upeaa jos hyväksyisit itsesi juuri sellaisena kuin tänään olet! Kukoistaa nyt, korostaen hyviä puolia itsessä ja luvata huolehtia itsestäsi paremmin. Olla sellainen kuin olet, välittämättä kauneusihanteista tai muiden mielipiteistä. Vähän nauraa välissä itselleen, olla vapautunut ja elossa! Tervetuloa näytetunnille!

Ohjaajana Jenna Saarinen (Om Yoga -koulu)

www.omyoga.fi
www.jennaerika.fi

Tämä tunti on maksuton messukävijöille. Paikat täyttyvät saapumisjärjestyksessä, joten olethan ajoissa paikalla! Kokoontuminen tapahtuu eteläisen sisäänkäynnin luona, 5 minuuttia ennen tunnin alkua.