Vire Terveysmessut
{Content.image.alt

Twerkkaus – Kati Lytsy

la 12.01.2019 12:00-12:55
su 13.01.2019 13:00-13:55

Vire

Mitä Twerkkaus on?

Suuren suosion saanut twerkkaus on mukaansatempaava seksikäs tanssityyli, jossa peppu, reidet, alaselkä ja alavatsa voimistuvat. Twerk on tanssina provosoivaa, täynnä asennetta sekä naisellista energiaa! Harjoituksessa pääset harjoittelemaan sheikkausta ja pakaroiden hallintaa aivan uudenlaisella tasolla. Tunnilla saat lisää itsevarmuutta, opit tuntemaan oman vartalosi paremmin ja kaiken lisäksi saat tehokkaan treenin. Päätavoitteena on kuitenkin pitää hauskaa ja saada mahtava startti viikonlopulle! Tule siis omana itsenäsi harjoittelemaan perus-pepputekniikoita ja liikuttamaan peppuasi sellaisissa asennoissa, jossa et tiennyt sen olevan mahdollista! Tunti sopii kaikille ja aikaisempaa kokemusta twerkkauksesta ei tarvita.

Personal Trainer Kati Lytsy

Olen 27-vuotias helsinkiläinen personal trainer ja tanssija. Tanssi, voimaharjoittelu sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntäni. Haluan auttaa ihmisiä innostumaan liikunnasta ja hyvinvoinnista niin, ettei se tunnu pakkopullalta vaan asialta, joka halutaan säilyttää kiireenkin keskellä. Haluan auttaa ihmisiä tuntemaan kehoaan paremmin sekä liikuttamaan sitä turvallisesti ja tehokaasti. Haluan lisätä ihmisten arvostusta ja tietoutta omaa kehoa kohtaan ja löytämään omia vahvuuksiaan. Haluan kannustaa jokaista olemaan rohkeasti oma itsensä niin, että jokaisen treenin jälkeen lähtisit hymyssä suin voittajana!

Tämä tunti on maksuton messukävijöille. Paikat täyttyvät saapumisjärjestyksessä, joten olethan ajoissa paikalla! Kokoontuminen tapahtuu eteläisen sisäänkäynnin luona, 5 minuuttia ennen tunnin alkua.