Vire Terveysmessut
{Content.image.alt

Vapauden flow-jooga

la 12.01.2019 14:00-14:55

Maa

Tule kokemaan rauha, yhteys itseen ja liikkumisen moniulotteisuus Maa-saliin klo 14.00.
Tunnin aikana syvennämme yhteyttä itseen, kuuntelemme ja avaamme aistejamme. Löydämme kenties uusia tapoja liikkua ja oivalluksia itsestämme. Tunnin lopuksi pitkä loppurentoutus rummun säestyksellä.

Mesimarja Paatero
Olen luova visionääri, muotoilija ja oman polkuni kulkija. Nainen, joka uskaltaa astua sinne, mistä ei olla vielä kuljettu. Koen elämän merkitykselliseksi mahdollisuudeksi kokea, kasvaa, oppia ja ymmärtää. Tärkeintä minulle on luoda valinnoillani parempaa huomista, olla yhteydessä luontoon ja kunnioittaa kaikkia ja kaikkea. Elämäntehtävänäni on luoda harmoniaa ja yhteistyötä maailmaan, herättäen ihmisiä oivaltamaan oman potentiaalinsa, sisäisen viisautensa ja elämän hulvattomuuden. Yritykseni Of Happiness X 40 on matkalla kanssani kohti kestävämpää ja eettisempää tulevaisuutta sekä vaatteiden että palveluiden kautta.

www.ohx40.com

Huom! Tämä tunti on maksullinen, varmista paikkasi tunnilta ja osta lippusi ennakkoon tästä. Kokoontuminen tapahtuu eteläisen sisäänkäynnin luona, 5 minuuttia ennen tunnin alkua.