Vire Terveysmessut
{Content.image.alt

Yin-jooga

su 13.01.2019 11:00-11:55

Maa

Yin-jooga pohjautuu kiinalaisiin kehon harjoituksiin, joiden tehtävä on avata kehoa ja mieltä.
Liikeharjoituksen liikkeet vaikuttavat kehossa alueisiin, joissa on eniten sidekudosta, eli lantion seutuun, alaselkään ja etu- sekä takareisiin.
Yin-joogaharjoitus tukee hyvin dynaamista liikuntaa antaen liikelaajuutta. Tämä harjoitus sopii hyvin ensimmäiseksi joogatunniksi. Varaathan mukaasi oman joogaamaton.

Petri Linnankivi, E-RYT 500
Petri on sekä kokenut joogaopettaja ja toinen Yoga Nordicin perinteikkään opettajakoulun pääopettajista.
Petri on erikoistunut yin-joogan opettamiseen ja toimii yin-joogan pääopettajana opettajakoulutuksissa.

Yoga Nordic studioilla (Helsinki, Turku) Petri opettaa niin dynaamista Ghosh-perimälinjan hathajoogaa, hot joogaa, yin-joogaa, kuin suuren suosion saanutta air-joogaa.
Opetuksessaan hän korostaa yksilöllistä opettamista, anatomian tärkeyttä jooga-asanoissa ja ihmisen yksilöllisyyden kunnioittamista. Taolaiseen filosofian ja joogafilosofian Patanjalin Sutrien arvot ovat tärkeänä osana hänen opetustaan.

Petri on opiskellut hathajoogan opettajatutkintonsa ulkomailla ja Yoga Nordicilla Suomessa, sekä lisäkouluttautunut ulkomailla keskittyen sekä Bisnu Ghosh -perimälinjan joogaan että yin-joogan eri muotoihin. Hänen pääopettajansa on yhdysvaltalainen jooga- ja anatomianopettaja Paul Grilley, joka on luonut nykyaikaisen yin-joogan. Muina opettajina hänellä on ollut Master Paulie Zink (taolainen jooga), Tony Sanchez (bishnu ghosh -yoga), Lisa Goodwin (hot yoga), sekä Yoga Nordicin opettajakoulutuksen pääopettaja Harriet Linnankivi.

* Gentle hot yoga – Lisa Goodwin 2009
* Yin yoga & anatomy teacher training – Paul Grilley 2010
* Hathajoogan opettajakoulutus – Yoga Nordic 2010
* Advanced 84 asanas teacher training – Tony Sanchez 2011
* Yin & yang yoga teacher training – master Paulie Zink 2011
* Yin yoga & advanced anatomy teacher training – Paul Grilley 2012

Huom! Tämä tunti on maksullinen, varmista paikkasi tunnilta ja osta lippusi ennakkoon tästä. Kokoontuminen tapahtuu eteläisen sisäänkäynnin luona 5 minuuttia ennen tunnin alkua.