Vire Terveysmessut
{Content.image.alt

Yoga flow – Irina Rekola

la 12.01.2019 14:00-14:45

Vire

Yoga flow -tunnilla voit nauttia vahvistavasta harjoituksesta, jossa pehmeät ja voimakkaat asennot haastavat kehoa ja mieltä monin eri tavoin.
Yoga flow tarjoaa tasapainoisen harjoituksen sekä perusteellisen johdatuksen dynaamiseen joogaan. Musiikki, liikkeet ja sertifioitu ohjaaja luovat kokemuksen, jota et halua jättää väliin.
Yoga flow on vinyasa-perinteen innoittama harjoitus, jossa liikut asennosta toiseen hengityksen tahdissa. Harjoitus on muunnelma perinteisestä ashtanga vinyasa -joogasta ja vinyasa-joogasta.

Irina Rekola on lisensoitu joogaopettaja ja ohjaa Elixialla monipuolisesti erilaisia ryhmäliikuntatunteja Yoga-tuotteidensa lisäksi. Irinan ohjausrepertuaarissa ovat muun muassa yoga flow, groovy yoga, barre, cardio energy, body for life, pilates, FLX, core sekä yoga for athletes. Tervetuloa Irinan ihanalle tunnille!

Tämä tunti on maksuton messukävijöille. Paikat täyttyvät saapumisjärjestyksessä, joten olethan ajoissa paikalla! Kokoontuminen tapahtuu eteläisen sisäänkäynnin luona 5 minuuttia ennen tunnin alkua.