Vire Terveysmessut
{Content.image.alt

Anne Lehtonen

la 18.01.2020 16:00-17:00

Yoga Play -sali

Meridiaanirentoutus yhdistää Qigongia, taiji:tä, joogaa, syvävenytystekniikoita sekä hengitysharjoituksia yhdeksi koko kehon energioihin vaikuttavaksi harjoitukseksi. Me ja ympäristömme ovat Qi:tä, puhdasta energiaa. Kun Qi ei virtaa meissä tai se ei ole sopusoinnussa ympäristömme energian kanssa, tulee esim. niska-hartia vaivoja, selkävaivoja, vatsaongelmia tai emme saa kunnolla nukuttua. Qi virtaa ja kulkee kehossamme olevilla meridiaani-eli energiakanavilla, joista jokaisella on tärkeä tehtävä, pitää meidän tasapainossa ja harmoniassa itsemme ja ympäristömme kanssa.

Liikesarjat ovat pehmeitä ja ne tehdään ajatuksen ja hengityksen siivittämänä. Meridiaanirentoutus sopii kaikenikäisille, liikuntataustasta ja kuntotaustasta huolimatta. Tule sinäkin etsimään kehon omaa energia ja tasapainoa.

Anne on pohjakoulutukseltaan sairaanhoitaja ja lymfaterapeutti. Hän on ohjannut erilaisia rentoutusryhmiä Pirkanmaalla muutaman vuoden ajan, yhteistyössä eri jooga studioiden ja liikuntakeskusten kanssa. Annen takataskusta löytyy myös nippu kiinalaisen lääketieteen, akupunktion, Qigongin ja shiatsun opintoja. Tarmokas nainen pyörittää omaa pientä hyvinvointi yritystään Avena Hyvinvointipalvelut Tampereen keskustassa.

Teema: Vire