Vire – Tampereen terveysmessut

7.–8.5.2022 klo 10–17
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#VireTampere

Yoga Play

Vire = Tampereen terveysmessut + Yoga Play – Tampereen Joogafestivaali

Paranna terveyttäsi, lisää hyvinvointiasi ja palauta elinvoimasi. Vire on elinvoimaa täynnä oleva, pelkästään terveyteen ja hyvinvointiin keskittynyt tapahtuma, jonka yhteydessä järjestetään myös Yoga Play – Tampereen Joogafestivaali

Ohjelma › Osta liput ›

Kokeile erilaisia tunteja

Kasvava tapahtuma tarjoaa loistavan mahdollisuuden kokeilla ja osallistua erilaisille, jännittäville kehon- ja mielenhallinan tunneille. Tapahtuman ohjelma on suunniteltu kaiken tasoisille harrastajille ja harrastajiksi aikoville.

2022 teemat

Vuoden 2022 tapahtuman pääteemat ovat Selän ja niskan alueen hoidot, diabeteksen hoito, ADHD ja sen hoito sekä unettomuuden hoito. Aihealueita käsitellään tapahtumassa workshopeissa ja luennoilla. Alan asiantuntijoita voitte tavata tapahtuman ajan.

Terveellisen ruoan- ja juomanvalmistus klinikat, kaikki lähtee ruokavaliosta!

Messuilla voit seurata ja oppia valmistamaan huippusuosittua kombuchaa tai kimchia, saada uusia ideoita smoothie workshopissa tai kuulla ravintoterapeuttien seminaareja.

Yoga Play Festival

Joogan ja mindfulnessin erikoistapahtuma keskittyy kehon hallintaan ja tasapainoon. Osallistu joogan näytetunteihin ja ota osaa mindfulness-studioihin, jotka auttavat keskittymään ja rauhoittamaan mieltä. Tarjolla on myös taiji- tai chi kung -tunteja sekä erilaisia näytöksiä ja luentoja.

Hyvä uni

Riittävä uni on tärkeää meille kaikille. Nykyisin jopa kolmannes työikäisistä kärsii toistuvista uniongelmista tilapäisesti. Tämän vuoden yhtenä teemana on unettomuuden hoito. Tule kuuntelemaan asiantuntijoiden tietoiskuja ja keskustelemaan heidän kanssaan.

Näytteilleasettajana MM.

Näytteilleasettajat julkaistaan lähempänä tapahtumaa
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä:

Diabetes

#VireTampere