Vire – Tampereen terveysmessut

12.–13.1.2019
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#VireTampere

Vire = Tampereen terveysmessut + Vegaanimessut + Yoga Play – Tampereen Joogafestivaali + Aitoa ja Luomua + Gluteenitonta!

Huippuvireessä uuteen vuoteen! Vire on uusi elinvoimaa täynnä oleva tapahtumakokonaisuus, jonka mukana ovat myös Yoga Play – Tampereen Joogafestivaali, Vegaanimessut sekä tapahtumat Aitoa & Luomua ja Gluteenitonta! Yli sata seminaaria, workshopia ja ohjattuja tunteja antaa sinulle täyden paketin uutta energiaa uudelle vuodelle.

Tiedote 21.1.2018 › Materiaalipankki ›

Vire – Tampereen terveysmessut

Vire – Tampereen terveysmessut

Vire Tampere on täyden elinvoiman palauttava kokonaisvaltainen terveyteen ja hyvinvointiin keskittynyt tapahtuma, joka tarjoaa tietoa, nähtävää ja koettavaa laajasti vireämmän arjen puolesta. Eri pisteissä voit mittauttaa terveyttäsi, löytää tietoa sairauksien ennaltaehkäisyyn, tutustua terveystuotteisiin ja edistää hyvinvointia. Tutustu myös workshopeihin, seminaareihin ja muuhun kattavaan ohjelmaan.

Vuosi alkoi hyvinvoivassa Vireessä – 2019 tapahtuma laajenee

Uutuustapahtuma Vire – Tampereen terveysmessut toi 4030 kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostunutta kävijää Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen viikonlopun aikana. Terveellistä ja eettistä elämäntapaa juhlistaneessa tapahtumakokonaisuudessa oli mukana noin 150 näytteilleasettajaa sekä lähes sata seminaaria, workshopia ja ohjattua tuntia. Sunnuntaina Pirkanmaan parhaaksi smoothieksi valittiin kirpeän pehmeä terveysjuoma. Vire – Tampereen terveysmessut saa jatkoa ensi vuonna 12.–13.1.2019, jolloin tapahtuma laajenee E-hallin ulkopuolellekin

Tampereen Vegaanimessut

Vegaanimessut

Vegaanimessut tuo esille terveellisen ruokavalion tarjoamia mahdollisuuksia, kuten parhaita vinkkejä kokkailuun. Tutustu näytteilleasettajien tarjoamiin vaihtoehtoihin, nauti uutuuksista, kuuntele ajankohtaisia paneelikeskusteluja sekä osallistu ravintolavan seminaareihin!

Tampereen Joogafestivaali

Yoga Play – Tampereen Joogafestivaali

Joogan ja mindfulnessin erikoistapahtuma keskittyy kehon hallintaan ja tasapainoon. Osallistu joogan näytetunteihin ja ota osaa mindfulness-studioihin, jotka auttavat keskittymään ja rauhoittamaan mieltä. Tarjolla on myös taiji- tai chi kung -tunteja sekä erilaisia näytöksiä ja luentoja.

Aitoa ja Luomua

Aitoa ja Luomua

Aitoihin asioihin, lähiruokaan ja luomutuotteisiin, kuten esimerkiksi luomuruokaan ja -kosmetiikkaan keskittynyt tapahtuma. Tapahtumassa voit saada tietoa luomutoimijoilta ja tavata lähiruoantuottajia, jotka kertovat mielellään kestävän kehityksen tuotteista.

Gluteenitonta!-tapahtuma

Gluteenitonta!

Tule tutustumaan gluteenittomien ruokien valmistajiin ja hankkimaan ruokavalioon liittyvää tietoa seminaareista ja tietoiskuista.

Ohjelmassa MM.

Katri Syvärinen
Katri Syvärinen
su 21.01.2018 12:00

Hyvinvointikouluttaja, kirjailija ja joogaohjaaja herättää pohtimaan, miksi suoritamme elämää uupumukseen asti ja unohdamme nauttia.

Ohjelma

Tältä sivulta löytyy Vire 2018 -tapahtuman seminaarit ja luennot.

Vire 2019 -tapahtuman ohjelma julkaistaan sivustolla syksyn aikana. Ohjattujen tuntien aikataulut löydät täältä:
Ohjatut tunnit

Pauliina Tervo
su 21.01.2018 14:30

Onko sinulla herkkä vatsa, joka turpoaa tai kipeytyy päivän aikana? Kärsitkö närästyksestä, ilmavaivoista tai ummetuksesta? Tule kuuntelemaan, miten voit laittaa vatsavaivat kuriin suolistoa tervehdyttävällä FODMAP-ruokavaliolla.

Miia Huitti
su 21.01.2018 11:30

Tule kuulemaan inspiroivia onnistumiskokemuksia ja oppimaan helpot ja tehokkaat työkalut siihen, miten sinä voit voida paremmin ja laskea stressiäsi säännöllisesti. Miia Huitti on entinen pankinjohtaja ja henkilöstökonsultti ja nykyinen stressivalmentaja ja kirjailija.

Annika Havaste
la 20.01.2018 13:30

Suolistoa hoitamalla superaivot! Suolisto ja aivot ovat toimintapari ja suoliston terveys ja bakteerikannan tasapainoisuus heijastuu mielialaan, stressiherkkyyteen ja aivotoiminnan tehokkuuteen. Luennolta saat käytännön vinkit, joilla parannat suolistosi bakteerikantaa, lisäät hyvää oloa ja terveyttä, sekä hoidat aivojasi.

Tampereen Astanga-joogakoulu
Astangajooga
la 20.01.2018 14:00

Astangajoogatunnilla opetallaan asanoita sekä hengitystä ja Vinyasaa, eli hengityksen ja liikkeen yhteyttä. Tunti sisältää myös lyhyen loppurentoutuksen ja liikunnallisuudesta huolimatta tunti on meditatiivinen. Sopii hyvin kaikenkokoisille ja kaikenikäisille, eikä vaadi aiempaa kokemusta.

Vegelä
la 20.01.2018
su 21.01.2018

Vegelä on tapahtuman kasvisruokakeittiö, jossa yleisö voi tutustua eri ruokien valmistukseen kokkien ja ravintoasiantuntijoiden opastuksella. Vegelässä tapahtuu koko ajan! Vegaaniliiton jäsenet esittelevät maanläheisesti perus kotiruokien valmistusta. Lauantaina 20.1 klo 11.00 Seitan Klo 13.00 Dippi / Hummus klo 15.00 Soijabolognese klo 16.00 Miten tehdään soijasuikaleita Sunnuntaina 21. klo 11.00 Seitan Klo 13.00 Dippi / Hummus klo 15.00 Soijabolognese klo 16.00 Miten tehdään soijasuikaleita

Sach Amrit Singh
Kundaliinijooga
la 20.01.2018 12:00-13:00

Perustunti. 60 min. Livemusiikin kanssa - Ong Namo Shabad Crew. Perustason kundaliinijoogatunti, joka sopii sekä vasta-alkajille että jo pitkään joogaa harrastaneille. Tunneilla tehdään vaihtelevia kriyoja ja lyhyitä meditaatioita. Tunnin pitää Sach Amrit Singh.

Näytteilleasettajana MM.

-Tältä sivulta löytyy Vire 2018 -tapahtuman näytteilleasettajat. Vuoden 2019 näytteilleasettajat päivitetään syksyn aikana. AAMULEHTI Ahlmanin Tilapuoti Alajärven Tila Alavuden Öljynpuristamo Oy Aloe Chiarore Oy Annelin Yrtit&Karkit Arctic Superfoods Arctic Warriors Oy Aromagarden Atar Kustannus Aunen ja Erkin -Koti säätiö Baba Foods Oy Back on Track Oy Beautyroad BEMER Nordic Biancaneve Biohakkerit Blume BodyBow Oy Bolero Drinks Finland Brander Oy candle Light Story Carita Cosmetiikka Center for Mindfulness (CFM) Choice Finland Oy Delhome Donna Taponero Dreamflow Oy / Studio Vintti Droppi Veripalvelu Oy Europicnic Oy Farfalla Finberry Fit-lehti FP-Kotaja Oy Finnish Plant Frantsilan Luomuyrttitila Ky Futmed Oy Fysioline Fressi Oy Gitte`s Gluteeniton leipomo ILONA
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä:

Viisas elämä GOGO BodyBow Herkän vatsan kokkikoulu Ongnamo Tre Jooga Vintti Sitomo

#VireTampere

12.–13.1.2019
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#VireTampere

Huippuvireessä uuteen vuoteen! Vire on uusi elinvoimaa täynnä oleva tapahtumakokonaisuus, jonka mukana ovat myös Yoga Play – Tampereen Joogafestivaali, Vegaanimessut sekä tapahtumat Aitoa & Luomua ja Gluteenitonta! Yli sata seminaaria, workshopia ja ohjattuja tunteja antaa sinulle täyden paketin uutta energiaa uudelle vuodelle.

Tiedote 21.1.2018 › Materiaalipankki ›

Aukioloajat

Lauantaina 12.01.2019
Sunnuntaina 13.01.2019