Vire – Tampereen terveysmessut

2022
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#VireTampere

Yoga Play

Vire = Tampereen terveysmessut + Yoga Play tunnit

Paranna terveyttäsi, lisää hyvinvointiasi ja palauta elinvoimasi. Vire on elinvoimaa täynnä oleva, pelkästään terveyteen ja hyvinvointiin keskittynyt tapahtuma.

LIPUT › LIPUT ›

Kokeile erilaisia tunteja

Kasvava tapahtuma tarjoaa loistavan mahdollisuuden kokeilla ja osallistua erilaisille, jännittäville kehon- ja mielenhallinan tunneille. Tapahtuman ohjelma on suunniteltu kaiken tasoisille harrastajille ja harrastajiksi aikoville.

2022 teemat

Vuoden 2022 tapahtuman pääteemat ovat Selän ja niskan alueen hoidot sekä unettomuuden hoito. Aihealueita käsitellään tapahtumassa workshopeissa ja luennoilla. Alan asiantuntijoita voitte tavata tapahtuman ajan.

Terveellisen ruoan- ja juomanvalmistus klinikat, kaikki lähtee ruokavaliosta!

Messuilla voit seurata ja oppia valmistamaan huippusuosittua kombuchaa sekä saada uusia ideoita smoothie workshopissa tai kuulla ravintoterapeuttien seminaareja.

Yoga Play -tunnit

Joogan ja mindfulnessin erikoistapahtuma keskittyy kehon hallintaan ja tasapainoon. Osallistu joogan näytetunteihin ja ota osaa mindfulness-studioihin, jotka auttavat keskittymään ja rauhoittamaan mieltä.

Hyvä uni

Riittävä uni on tärkeää meille kaikille. Nykyisin jopa kolmannes työikäisistä kärsii toistuvista uniongelmista tilapäisesti. Tämän vuoden yhtenä teemana on unettomuuden hoito. Tule kuuntelemaan asiantuntijoiden tietoiskuja ja keskustelemaan heidän kanssaan.

Messujen kirjakauppa

Vire 2022 virallinen kirjakauppa on Rosebud Books. Paikalla laaja valikoima terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä kirjoja. Tervetuloa tekemään löytöjä ja katsastamaan messutarjoukset.