Vire – Tampereen terveysmessut

20.–21.1.2018
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#VireTampere

Vire = Tampereen terveysmessut + Vegaanimessut + Yoga Play – Tampereen Joogafestivaali + Aitoa ja Luomua + Gluteenitonta!

Huippuvireessä uuteen vuoteen! Vire on uusi elinvoimaa täynnä oleva tapahtumakokonaisuus, jonka mukana ovat myös Yoga Play – Tampereen Joogafestivaali, Vegaanimessut sekä tapahtumat Aitoa & Luomua ja Gluteenitonta! Yli sata seminaaria, workshopia ja ohjattuja tunteja antaa sinulle täyden paketin uutta energiaa uudelle vuodelle.

Osta lippu ›Varaa osasto ›

Vire – Tampereen terveysmessut

Vire – Tampereen terveysmessut

Vire Tampere on täyden elinvoiman palauttava kokonaisvaltainen terveyteen ja hyvinvointiin keskittynyt tapahtuma, joka tarjoaa tietoa, nähtävää ja koettavaa laajasti vireämmän arjen puolesta. Eri pisteissä voit mittauttaa terveyttäsi, löytää tietoa sairauksien ennaltaehkäisyyn, tutustua terveystuotteisiin ja edistää hyvinvointia. Tutustu myös workshopeihin, seminaareihin ja Ravintolavan kattavaan ohjelmaan.

Pirkanmaan paras smoothie -kilpailu

KILPAILU: Pirkanmaan paras smoothie

Onko sinulla takataskussa Pirkanmaan paras smoothie-resepti? Jaa se kanssamme ja osallistu Vire Smoothie -kilpailuun! Parhaan smoothien sekoittaja palkitaan ja smoothie otetaan myyntiin messuille! Lisäksi osallistujille jaetaan muita palkintoja, kuten hyvinvointituotteita ja liikuntalahjakortteja.

Tampereen Vegaanimessut

Vegaanimessut

Vegaanimessut tuo esille terveellisen ruokavalion tarjoamia mahdollisuuksia, kuten parhaita vinkkejä kokkailuun. Tutustu näytteilleasettajien tarjoamiin vaihtoehtoihin, nauti uutuuksista, kuuntele ajankohtaisia paneelikeskusteluja sekä osallistu ravintolavan seminaareihin!

Tampereen Joogafestivaali

Yoga Play – Tampereen Joogafestivaali

Joogan ja mindfulnessin erikoistapahtuma keskittyy kehon hallintaan ja tasapainoon. Osallistu joogan näytetunteihin ja ota osaa mindfulness-studioihin, jotka auttavat keskittymään ja rauhoittamaan mieltä. Tarjolla on myös taiji- tai chi kung -tunteja sekä erilaisia näytöksiä ja luentoja.

Aitoa ja Luomua

Aitoa ja Luomua

Aitoihin asioihin, lähiruokaan ja luomutuotteisiin, kuten esimerkiksi luomuruokaan ja -kosmetiikkaan keskittynyt tapahtuma. Tapahtumassa voit saada tietoa luomutoimijoilta ja tavata lähiruoantuottajia, jotka kertovat mielellään kestävän kehityksen tuotteista.

Gluteenitonta!-tapahtuma

Gluteenitonta!

Tule tutustumaan gluteenittomien ruokien valmistajiin ja hankkimaan ruokavalioon liittyvää tietoa seminaareista ja tietoiskuista.

Ohjelmassa MM.

Katri Syvärinen
Katri Syvärinen
su 21.01.2018 12:00-13:00

Hyvinvointikouluttaja, kirjailija ja joogaohjaaja herättää pohtimaan, miksi suoritamme elämää uupumukseen asti ja unohdamme nauttia.

Kirjailija ja ravintoneuvoja Elviira Krebber
Elviira Krebber
la 20.01.2018 14:30

Kansainvälinen kirjailija ja ravintoneuvoja kertoo mitä on oikeasti terveellinen gluteeniton ja sokeriton ruokavalio, mitä hyötyä siitä on, ja miten sitä voi noudattaa helposti ja yksinkertaisesti. Tule kuuntelemaan tiukkaa tietoa ravinnosta ja veikeitä vinkkejä jokapäiväiseen elämään.

Pauliina Tervo
su 21.01.2018 14:30

Onko sinulla herkkä vatsa, joka turpoaa tai kipeytyy päivän aikana? Kärsitkö närästyksestä, ilmavaivoista tai ummetuksesta? Tule kuuntelemaan, miten voit laittaa vatsavaivat kuriin suolistoa tervehdyttävällä FODMAP-ruokavaliolla.

Miia Huitti
su 21.01.2018 11:30

Tule kuulemaan inspiroivia onnistumiskokemuksia ja oppimaan helpot ja tehokkaat työkalut siihen, miten sinä voit voida paremmin ja laskea stressiäsi säännöllisesti. Miia Huitti on entinen pankinjohtaja ja henkilöstökonsultti ja nykyinen stressivalmentaja ja kirjailija

Annika Havaste
la 20.01.2018 13:30

Suolistoa hoitamalla superaivot! Suolisto ja aivot ovat toimintapari ja suoliston terveys ja bakteerikannan tasapainoisuus heijastuu mielialaan, stressiherkkyyteen ja aivotoiminnan tehokkuuteen. Luennolta saat käytännön vinkit, joilla parannat suolistosi bakteerikantaa, lisäät hyvää oloa ja terveyttä, sekä hoidat aivojasi.

Tampereen Astanga-joogakoulu
Astangajooga
la 20.01.2018 14:00

Astangajoogatunnilla opetallaan asanoita sekä hengitystä ja Vinyasaa, eli hengityksen ja liikkeen yhteyttä. Tunti sisältää myös lyhyen loppurentoutuksen ja liikunnallisuudesta huolimatta tunti on meditatiivinen. Sopii hyvin kaikenkokoisille ja kaikenikäisille, eikä vaadi aiempaa kokemusta.

Vegelä
la 20.01.2018
su 21.01.2018

Vegelä on tapahtuman kasvisruokakeittiö, jossa yleisö voi tutustua eri ruokien valmistukseen kokkien ja ravintoasiantuntijoiden opastuksella. Vegelässä tapahtuu koko ajan!

Sach Amrit Singh
Kundaliinijooga
la 20.01.2018 12:00-13:00

Perustunti. 60 min. Livemusiikin kanssa - Ong Namo Shabad Crew. Perustason kundaliinijoogatunti, joka sopii sekä vasta-alkajille että jo pitkään joogaa harrastaneille. Tunneilla tehdään vaihtelevia kriyoja ja lyhyitä meditaatioita. Tunnin pitää Sach Amrit Singh

Näytteilleasettajana MM.

Näytteilleasettajat julkaistaan marraskuussa 2017
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä:

Viisas elämä GOGO BodyBow Herkän vatsan kokkikoulu Ongnamo Tre Jooga Vintti Sitomo

#VireTampere

20.–21.1.2018
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#VireTampere

Huippuvireessä uuteen vuoteen! Vire on uusi elinvoimaa täynnä oleva tapahtumakokonaisuus, jonka mukana ovat myös Yoga Play – Tampereen Joogafestivaali, Vegaanimessut sekä tapahtumat Aitoa & Luomua ja Gluteenitonta! Yli sata seminaaria, workshopia ja ohjattuja tunteja antaa sinulle täyden paketin uutta energiaa uudelle vuodelle.

Osta lippu › Varaa osasto ›

Aukioloajat

Lauantaina 20.01.2018
Sunnuntaina 21.01.2018