Vire Terveysmessut

Minna Wahlberg

la 07.05.2022 12:00

Liekki

Kummallisia tuntemuksia, selittämättömiä oireiluja, matalalentoa ja huonoa fiilistä. Jotain näistä, kaikkia näitä tai jotain ihan muuta saattaa olla nelikymppisen naisen mielessä, eikä hän osaa yhdistää tuntemuksiaan lähestyviin vaihdevuosiin. Vaihdevuodethan ovat ajankohtaiset vasta viisikymppisenä. Vai ovatko?

Tule kuulemaan mitä on menopaussi, milloin vaihdevuodet alkavat, mitkä ovat vaihdevuosien oireet ja miten vaihdevuosioireita hoidetaan.

Minna Wahlberg on BetterMeno klinikan toimitusjohtaja. Hän perusti klinikan gynekologi Leena Väisälän kanssa. Minnalla on ollut rankat vaihdevuodet. Hankalien oireiden aikaan koin että oli vaikeaa löytää luotettavaa tietoa vaihdevuosista ja saada apua oireisiin. Päätimme Leenana kanssa perustaa kokonaisvaltaiseen vaihdevuosien hoitoon erikoistuneen digiklinikan, koska koimme, että vaihdevuosioireiset naiset eivät useinkaan saa riittävän monialaista apua oireisiinsa.

BetterMeno on suomalainen vaihdevuosioireiden hoitoon erikoistunut etäklinikka. Kaikki vastaanottomme toteutetaan videoyhteydellä.

Meiltä saat monipuolista hoitoa, tukea ja valmennusta sekä vaihdevuosioireisiin että uuteen elämäntilanteeseen sopeutumiseen esivaihdevuosissa, vaihdevuosissa ja menopaussin jälkeen. Hoitomme perustuvat aina tutkittuun tietoon.