Vire Terveysmessut

Nora Yoga Now

la 07.05.2022 13:00

Vesi-sali

Joogaharjoitus urheilun ja palautumisen tueksi

Laadukasta lepoa, terveenä urheilemista ja mielenrauhaa. Tervetuloa mukaan huoltamaan hermostoa ja keventämään mieltä!

Arjessa mieli helposti kiristyy ja keho sen mukana. Tehokkaan palautumisen ja virkeän arjen kannalta onkin tärkeää, että energia pääsee virtaamaan vapaasti. Noran joogaharjoitus keskittyy erityisesti kehon ja mielen hyvinvoinnin tukemiseen joogalla. Tämä virtaava tunti tasapainottaa hermostoa, auttaa mieltä keskittymään, aktivoi syviä lihaksia, kehittää tasapainoa, ja lopuksi palauttaa treenin kohteena olleet kehon alueet sekä rauhoittaa olon. Harjoitus on suunniteltu erityisesti juoksua silmällä pitäen, mutta siitä voivat löytää iloa ja hyötyä monenlaiset liikkujat.

Nora (Nora Yoga Now) on joogaopettaja, jonka valoisa ja rauhallinen ohjaustyyli johdattaa sinut keskittymään itseesi ja etsimään haastetta harjoitukseen itseäsi kuunnellen. Noran visio on auttaa ihmisiä kohti laadukkaampaa palautumista, syvempää kehotietoisuutta ja uusia henkisiä voimavaroja joogan avulla.

Nora on opiskellut joogaopettajan jatko-opintoja erikoistuen amerikkalaisessa ohjelmassa mm. urheilijoille suunnattuun joogaan sekä hermoston ja mielen hyvinvoinnin tukemiseen joogalla. Hänen psykologian opintonsa yhdessä mindfulness-koulutuksen kanssa tuovat merkityksellisen lähestymistavan joogaharjoitukseen. Noran viikkotuntilaiset sekä yksityisohjattavat ovatkin nauttineet tästä raikkaasta, kokonaisvaltaisesta, tutkimukseen pohjautuvasta näkökulmasta kehoon, mieleen ja joogaan.

Aktiivisena maraton-juoksijana Nora on ensikäden kautta saanut kokea joogan hyödyt niin urheilussa kuin perhe-elämässä. Hänen asiakaskuntansa koostuu niin ammattiurheilijoista, jotka haluavat tukea palautumista joogan avulla, kuin ihmisistä, jotka haluavat lisätä elämäänsä hyvää oloa ja uusia voimavaroja joogan avulla.
Noran omasta innostuksesta juoksua kohtaan syntyi online-harjoituskokoelma Juoksijan joogapaketti, joka tukee kaikenlaisten juoksijoiden harjoittelua ja palautumista laadukkaiden ja helposti seurattavien ohjausvideoiden ja erilaisten harjoitusten kautta.

Lue lisää:
norayoganow.com
Instagram: @norayoganow
Facebook: Nora Yoga Now